Slike u kamenu Bratislava Anđelkovića iz Vučja
13. marta 2019.
Izložba o Topličkom ustanku gostuje u Kragujevcu
14. marta 2019.
Prikaži sve

Elektrodistribucija u Prokuplju počela sa obnavljanjem elektromreže

Povoljni vremenski uslovi, omogućili su ekipama Elektrodistribucije u Prokuplju da, nakon zime, počnu sa otklanjanjem kvarova i obnovom stare i padavinama oštećene elektroinstalacije.

Prema njihovim rečima, u toku su radovi na niskonaponskoj mreži, zameni i otklanjanju nedostataka na uličnoj rasveti i zameni električnih brojila.

Zbog ovih radova, biće povremenih prekida u snabdevanju električnom energijom 17. marta, i to u reonu trafostanice jedan i dva u selima Mikulovac i Džigolj, i selu Kostenica, u vremenu od 9 do 13 sati.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, biće prekida u snabdevanju električnom energijom i u prokupačkom Novom naselju, Rasinskoj ulici, i to 18. marta, od 8 do 9 sati, obaveštavaju iz Elektrodistribucije.

Takođe, ističu da će zbog elektro radova na „DV 10 Ćukovac„ 19. marta, u vremenu od 10 do 12 sati, biti  prekida u napajanju potrošača u prokupačkim selima: Mala Plana (pored ciglane), Gubetin, Ćukovac, Bela Voda, Vodice i vojna baza i Suva česma. Iz Elektrodistribucije obaveštavaju građane da će se ovi radovi izvoditi prema pomenutom rasporedu samo ako to vremenski uslovi dozvole, i upozoravaju potrošače da za vreme prekida u snabdevanju  strujom  isključe sve svoje uređaje u domaćinstvu, kao i da njihovo uključivanje vrše postupno po ponovnom uključenju struje.

Veličina slova: