Gradska slava otpočela liturgijom i rezanjem slavskog kolača
21. jula 2019.
„Ulica darivanja“ poklon građanima Prokuplja
21. jula 2019.
Prikaži sve

Fudbalskom klubu Topličanin od Kočevja sportska oprema

Delegacija slovenačke opštine Kočevje, koja prisustvuje slavskim svečanostima, donirala je danas, u sklopu nastavka saradnje između dva grada, sportsku opremu Fudbalskom klubu Topličanin, povodom velikog jubileja-100 godina postojanja i uspešnog rada. Komplet garnitura dresova i fudbalske lopte, umnogome će pomoći prokupačkim fudbalerima u radu, kako bi se što bolje pripremili za iskušenja koja ih očekuju na jesen. Ovom događaju prisustvovao je Dejan Lazić, predsednik Skupštine Grada Prokuplja, rukovodstvo FK Topličanin, kao i najvatreniji navijači koji su tokom cele sezone pratili svoje fudbalere.

-Veliko je zadovoljstvo da prisustvujem ovakvom događaju, gde se ozbiljna saradnja i bratstvo između Kočevja i Prokuplja nastavlja. Ovo je znak velike pažnje povodom 100 godina postojanja Topličanina, gde su predstavnici fudbalskog kluba iz Kočevja donirali kompletnu sportsku opremu, kako bi naš klub što spremnije ušao u sezonu, istakao je Lazić.
Osim sportske, saradnja dva grada odvija se i na polju kulture, privrede i politike, a po rečima predstavnika Kočevja, saradnja će ići samo uzlaznom putanjom.
-Koristim ovaj trenutak da još jednom građankama i građanima Prokuplja čestitam gradsku slavu. Fudbalskom klubu Topličanin čestitam 100 godina postojanja. Saradnja između dva grada, dovela je da naši timovi sarađuju na sportskom planu i nadam se da ćemo saradnju podići na još viši nivo. Naš fudbalski klub je poslao opremu, i mi smo je u ime tog kluba predali ovim momcima, rekao je Roman Hrovat, zamenik gradonačelnika Kočevja.

Veličina slova: