Кошаркаши на другом месту
5. фебруара 2018.
Едукација пољопривредника и током зиме
6. фебруара 2018.
Прикажи све

Гостујућа представа у Дому културе

Прокупачки Дом културе позива све заинтересоване да у четвртак 8. фебруара у 19 часова и 30 минута дођу у позориште и погледају урнебесну комедију „Повраћај из Хаг“, коју изводи глумац Народног позоришта из Врања Драган Божа Марјановић.

Ова монодрама је написана на локалном архаичном врањанском говору, а лик Рокија у представи тумачи глумац Марјановић, који је публици широм земље познат и по представама „Ја Алекса“, „Сам против НАТО-а“ и многим другим.

За „Повраћај из Хаг“, који ће Прокупчани гледати у четвртак, Марјановић је урадио режију, сценографију и изабрао музику. Текст је написао Бранислав Марковић.

Уз ову урнебесну комедију, како кажу организатори насмејаћете се до суза, јер она говори о ситном лопову и шверцеру, кога је живот стално бацао ка затворској ћелији. Лик Рокија, кога тумачи Марјановић се исповеда пред публиком, која му је дошла у посету у затвор и тада почиње читав заплет.

Да не бисте остали без карте, јер за представу „Повраћај из Хаг“ влада велико интересовање, потребно је да је резервишете на број телефона 027/324-370. Цена карте је 300 динара.

Величина слова: