Prijave za letnju UPSHIFT radionicu za mlade
1. jula 2020.
Obaveštenje o suzbijanju larvi komaraca na teritoriji Prokuplja
1. jula 2020.
Prikaži sve

Grad Prokuplje nagradio knjigama najbolje đake

Grad Prokuplje je i ove godine odličnim đacima, vukovcima i najboljima u generaciji, poklonio vredne knjige, koje će ih podsećati na dane u osnovnoj i srednjoj školi, ali i podstaći da i dalje vredno i marljivo uče. Ukupan broj nagrađenih đaka generacije u osnovnim i srednjim školama sa teritorije grada Prokuplja je 10, a nosilaca Vukove diplome 82. Sa odličnim uspehom, četvrti razred osnovne završilo je ukupno 257 učenika, osmi osnovne i Muzičke 174, a četvrtu godinu srednje škole 234.

-Kao i prethodnih godina, bilo je planirano da lokalna samouprava organizuje svečani prijem za odlikaše, njihove nastavnike, direktore, roditelje, ali zbog situacije sa širenjem korona virusa, iz preventivnih razloga, ove godine smo od toga odustali. Knjige smo poslali školama, gde su podeljene našim najvrednijim i najboljim đacima, rekla je član Gradskog veća za prosvetu, omladinu i sport Maja Ranđelović.

Ona je ovom prilikom poručila deci da nastave da nižu uspehe i ubuduće, a da će lokalna samouprava biti tu da im pruži podršku, kad god je to potrebno.

Veličina slova: