Бесплатни превентивни прегледи у недељу
20. децембра 2019.
Санира се пут од села Дединац до Товрљана
20. децембра 2019.
Прикажи све

Град Прокупље наградио најбоље студенте

Најбољи студенти и постдипломци, њих 83, који имају пребивалиште на територији Прокупља, данас су у Градској кући, потписали уговоре за добијање једнократне награде у вредности од 30.000 динара. Ово су добили студенти чији је просек оцена на студијама изнад девет, а за ту намену, Град Прокупље је издвојио 2,5 милиона динара.

-Поносимо се тиме да вас је сваке године више и да можемо да вас наградимо на овај начин. Где год отпутујем, оно чиме се најпре похвалим јесте управо ви. Ви сте наш понос, наставите овако да учите и увек ћемо вас наградити за ваш труд и рад. Наша врата су увек отворена за све вас. Трудићемо се да у Прокупљу створимо добре услове за живот и рад и отворимо нова радна места, како бисте једнога дана и ви могли да се запослите и живите и стварате овде бољи живот за своју децу, истакао је градоначелник Прокупља Александар Симоновић и пожелео добитницима награда сву срећу у учењу и животу.

Награђени студенти, који данас нису потписали уговоре, могу то да ураде у понедељак, 23. децембра, у канцеларији Градске управе број 38. Уколико уговоре потписују родитељи награђених студената, то ће моћи да ураде само уз овлашћење нотара.

Величина слова: