Награђени победници Федеса
8. августа 2018.
Бесплатна анализа земљишта
8. августа 2018.
Прикажи све

Градски базен омиљено место Прокупчана

Већина Прокупчана вреле августовске дане проводи на Градском базену, који у просеку дневно посети око 600 купача.

Ове године једино уређено градско купалиште дочекало је сезону у много бољим условима, јер је Општина Прокупље издвојила средства за његову реконструкцију.  Извршена је комплетна замена доводних цеви, прелива, одвода и тушева. Такође је урађена и санација шкољке базена, као и платоа где су замењене дотрајале плочице.

Поред освежења током летње жеге, на Градском базену се у организацији Општине Прокупље и Спортског савеза Општине одржава бесплатна школа пливања  за децу, која траје до 18. августа.

-Већ трећу годину за редом спроводи се бесплатна обука пливања за најмлађе. Ове сезоне добили смо још 40 нових пливача, а најмлађи ће имати могућност да и током зиме науче да пливају, јер и ове године планирамо да спроведемо зимску школу пливања на градском базену Чаир у Нишу, рекао је секретар Спортског савеза Општине Прокупље, Божидар Јовић.

Поред поменутих садржаја које нуди Градски базен, љубитеље рока очекује велика   музичка манифестација Рок преображење, која се 19. августа традиционално одржава у Прокупљу.

 

 

 

Величина слова: