Прокупље и званично град
20. јуна 2018.
Активности у циљу унапређења услуга
21. јуна 2018.
Прикажи све

Концерт за срце и душу

Прокупачки Дом културе синоћ је био најлепше место у граду,  зато што је на његовој сцени наступао Дечији хор „Сањалице“.  Њихов концерт је и овај пут позоришну салу испунио до последњег места. Сви су уживали и са осмехом задовољства истицали да су деца која вредно раде у хору, право благо нашег града и да овакве концерте треба чешће организовати.

-Увек се радујемо наступима, али посебно нам је задовољство када певамо пред нашом публиком. Она је са нама од самог почетка, пратила је сваки наш корак и напредак. Свакој награди се радовала и пружала нам подршку да истрајемо. Захвалност дугујемо наравно и нашој кући, у оквиру које постојимо и радимо, а то је Дом културе, али и наша локална самоуправа која нам такође пружа подршку. Не смемо да заборавимо ни Основну школу „Ратко Павловић Ћићко“ у којој вежбамо певање, истакла је диригент „Сањалица“ Сања Стојковић.

Она је нагласила да ће „Сањалице“ и убудуће вредно радити и са великим задовољством и поносом, представљати Прокупље на свим такмичењима и фестивалима, на којима буду наступали.

Прокупачки Дом културе, као организатор Културног лета, које се ове године одвија под слоганом „Слободан ударац за културу“ позива своје суграђане да и вечерас дођу и уживају у још једном концерту, на коме ће се представити извођачи кафанске песме. Концерт је заказан за 20 сати.

Величина слова: