U susret manifestaciji „Dani evropske baštine“
21. avgusta 2019.
U selu Arbanaška posle više decenija oglasilo se crkveno zvono
22. avgusta 2019.
Prikaži sve

Korisnici „Sunca“ se pripremaju za Sportske susrete

U Dnevnom  boravaku „Sunce“ u Vodicama, čiji  su korisnici deca i mladi sa smetnjama u razvoju, u toku su pripreme za učešće na Sportskim susretima dnevnih boravaka južne i jugoistočne Srbije, koji će u septembru biti održani u Lebanu.

Korisnici „Sunca“ svake godine učestvuju na ovoj sportskoj manifestaciji i raduju se druženju sa vršnjacima i širenju prijateljstava sa korisnicima drugih domova. Oni su ovih dana izuzetno posvećeni treninzima i motivisani da na predstojećim  druženjima pokažu dobre rezultate u nekoj od pet disciplina. Takmičari će pokazati svoje veštine u skoku u dalj, bacanju čunjeva, šutiranju na gol i bacanju lopte u koš.

Cilj ovih Sportskih susreta jeste da deca i mladi iz posebno osetljivih kategorija stanovništva, pored druženja i sklapanja prijateljstava,postanu više prisutni i vidljivi u društvu.

Domaćin jubilarnih 10. Susreta dnevnih boravaka južne i jugoistočne Srbije je Opština Lebane, a organizator manifestacije je Centar za socijalni rad i Dnevni boravak „Sunce“ u Lebanu.

Veličina slova: