Почели радови на макадамским путевима
30. априла 2018.
Почиње мајски део програма Драинчевих сусрета
30. априла 2018.
Прикажи све

Кренули радови у Појатској улици

-Пре 37 година саградио сам кућу у Појатској улици. Након скоро четири деценије и  вишегодишњих лажних обећања, сада ћу пред кућни праг имати и асфалт, изјавио је становник ове улице  Слободан Тротер и додао да је добро што се кренуло и са уређењем овог прокупачког насеља.

Земљани радови за асфалтирање Појатске улице у дужини већој од 260 метара кренули су пре неколико дана.

Члан Општинског већа Општине Прокупље Филип Јовановић, рекао је да су средства у износу од осам милиона динара за ове радове обезбеђена из општинског буџета.

-Максимално желимо да искористимо лепо време и да све планиране послове на инфраструктури урадимо у предвиђеном року. Грађани Прокупља се могу уверити да се у центру  града, приградским и сеоским насељима интезивно ради на путној мрежи, рекао је Јовановић.

Шеф  градилиша Томислав Јовановић истиче да се радови одвијају планираном динамиком и да ће на појединим деловима улице бити постављени потпорни зидови.

Председник Савета МЗ “Ратко Павловић-Ћићко” Драгутин Станојевић напомиње да у Појатској улици има близу 100 кућа и да је добро што руководство локалне самоуправе чини велике напоре на обезбеђивању бољих услова живота и рада на целој  територији прокупачке општине.

Томислав Радосављевић напомиље да још не може да верују да ће у у најскорије време до своје куће долазити асфалтним путем.

-Дуго смо чекали да се асфалтира ова улица. Радове на канализационој и водоводној мрежи сами смо финансирали.  Сада ће се ови радови финансирати из буџета Општине Прокупље што је за сваку похвалу, рекао је Радосављевић.

Величина слова: