Radi se punom parom: U Novoj Božurni nasipan put i odrađeni kanali
5. jula 2019.
Grad Prokuplje traži rešenje da zaštiti proizvođače voća
8. jula 2019.
Prikaži sve

„Kulturno leto“ za mlađe i starije Prokupčane

Otkako je počela manifestacija „Kulturno leto 2019“, koju već nekoliko godina zaredom organizuje Dom kulture, Prokupčani mogu  da posete različite kulturne sadržaje i uživaju u njima. Od samog početka ovogodišnjeg “Kulturnog leta”, zainteresovana publika je mogla da prisustvuje književnim večerima, izložbama, koncertima i brojnim drugim sadržajima i tako svoje slobodno vreme u gradu, upotpuni na ovaj vrlo lep način. Organizatori ističu da su se i ove godine potrudili da program bude ispunjen u skladu sa interesovanjima svih starosnih grupa.

Ipak, deo programa pod nazivom „Korak u boji“, posetili su i oni najmlađi, ali i najstariji Prokupčani. To je sadržaj koji se dešava u centru grada, kada slikari oslikavaju veliko platno, a naši sugrađani im se uvek rado pridruže. Tako je bilo i ove godine, na obostrano zadovoljstvo.

Za večeras, organizator „Kulturnog leta“, prokupački Dom kulture, priprema tribinu, na kojoj će povodom 100 godina pozorišta učestvovati glumci, koji su svoje prve uloge odigrali baš na prokupačkim „daskama koje život znače“. Ovaj događaj zakazan je za 20 sati.

Po završetku programa ove manifestacije, Dom kulture će se uključiti i u program obeležavanja gradske slave Sveti Prokopije, koji će početi 15. jula.

Veličina slova: