Besplatni preventivni pregledi u Bolnici i Domu zdravlja u nedelju
14. decembra 2018.
Putevi u Prokuplju prohodni, Zimska služba spremna da reaguje
14. decembra 2018.
Prikaži sve

Lep gest: Grad Prokuplje finansira paketiće za svu decu iz PU „Neven“

Svi mališani iz Predškolske ustanove „Neven“ u Prokuplju dobiće novogodišnje paketiće koje će finansirati Grad Prokuplje. Obzirom da se ovo dešava po prvi put, a da deca vole poklone, ovo će biti pravo iznenađenje za male Prokupčane.

-Novogodišnji paketići za sve mališane imaju veliki značaj, osećaj neizvesnosti šta se nalazi u vrećici sa poklonima, slika sa Deda Mrazom, to deca pamte cele godine. Potrudili smo se da im priredimo iznenađenje, tako da će 925 naših najmlađih sugrađana dobiti paketiće, rekla je član Gradskog veća za prosvetu i omladinu Maja Ranđelović.

Da deci treba u svakom trenutku, a posebno pred novogodišnje i božićne praznike, prirediti lepa iznenađenja slaže se i gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović.

-Mališani su naša budućnost. Dečiji osmeh je vredniji od svega na svetu. Dobili smo status grada, i želimo da prvo najmlađi to osete, a onda i ostali građani. Samo uz paketić i slikanje sa Deda Mrazom je prava nova godina za decu, naglasio je gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović.

Veličina slova: