Ситуација све боља, ал’ нема опуштања: На корону позитивно 15 пацијената у Прокупљу
29. јула 2020.
У топличком крају почела берба раних сорти шљива
30. јула 2020.
Прикажи све

Млади спортисти очекују наставак такмичења

Талентовани млади спортисти Прокупља који су добили позиве за учешће у репрезентативним селекцијама Србије вредно раде са својим тренерима у клубовима и надају се да ће након смиривања светске пандемије која је изазвана корона вирусом моћи да наставе своје успешне спортске каријере.

Неда Стојановић одбојкашица Топличанина у фебруару је добила позив за пионирску репрезентацију Србије, била је на припремама вредно радила али је корона све прекинула.

-Вредно сам радила и била сам почаствована што сам позвана у репрезентацију и што је праћен мој рад. Тренирали смо у Убу све је било у најбољем реду али је корона прекинула припреме. Сада овде у Прокупљу махом тренирам индивидуално и надам се да ћу поново добити прилику да се опробам у репрезентацији са најбољим одбојкашицама у мом годишту, истакла је Неда Стојановић

Један од најперспективнијих гимнастичара Србије Урош Грујић вредно тренира у школи 9. Октобар уз све мере заштите и очекује да ће на првом наредном такмичењу у Костолцу поново заблистати.

Школа фудбала ТСЦ као велики расадник фудбалских талената добро је позната у овом делу Србије. Успеси ових младих фудбалера нису устали незабележени и уследили су су позиви у пионирску фудбалску репрезентацију Србије.

Ђорђе Ђорђевић и Андрија Миленковић своје прве фудбалске кораке начинили су у школи фудбала ТСЦ. Након исказаног талента и запажених игара прелазе у Раднички из Ниша а као круна досадашње каријере уследио је позив у пионирски репрезентацију Срвије.

-Са нестрепљењем очекујемо окупљање репрезентације. Вредно смо тренирали у ТСЦ-у, сада у Радничком је све на још већем нивоу а кроз репрезентацију се надамо да ћемо још више напредовати у фудбалским каријерама, рекли си млади фудбалери из Прокупља.

 

Величина слова: