Поклон пакети за бебе из пројекта „Таши Таши“
26. јула 2019.
Шта Прокупчани читају током лета?
29. јула 2019.
Прикажи све

Награђени за најбољи промотивни материјал

У организацији Туристичке организације Краљево, а под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Института за примену науке у пољопривреди, у селу Рудно на Голији, надомак Краљева, одржан је трећи по реду Сајам сеоског туризма. Међу многобројним учесницима ове јединствене манифестације, сеоске туристичке потенцијале и туристичку понуду представила је Пољопривредно стручна и саветодавна служба у Прокупљу.

-Туристичке потенцијале сеоског и руралног подручја представило је више од 30 ПССС из Србије и Војводине. На штанду прокупачке службе, коју је посетио и помоћник министра пољопривреде Александар Богићевић, представљени су одмаралиште Бели Камен, Археолошки парк Плочник, привредно-туристичке манифестације ”Дани вишње” и “Дани шљиве”, ловни туризам у Житорађи, знаменитости на локалитету Ђавоља варош и понуде коју пружа Луковска бања, надомак Куршумлије, изјавио је в. д. директора ПССС Дејан Тонић и додао да је прокупачки штанд освојио друго место за најбољи промотивни  материјал.

Многобројни излагачи из многих градова и општина Србије, искористили су ову манифестацију како би промовисали своја села и знаменитости.

Тонић се захвалио Граду Прокупљу, Туристичко спортској организацији и Народном музеју Топлице, као и општини Блаце и њиховој Туристичкој организацији, што су допринели да се са топличким сеоским потенцијалима и понудом упознају многобројни посетиоци Сајма.

Величина слова: