Најбољи у „Топличким шаларијама“ Иван Алексић
3. априла 2018.
Одржан Сајам запошљавања у Прокупљу
3. априла 2018.
Прикажи све

Нова улична расвета у Рељинцу

Средствима општине Прокупље почела је реализација још једног инфраструктурног пројекта који ће становништву на сеоском подручју знатно побољшати услове за живот. Реч је о проширењу поља уличне расвете у селу Рељинац, за коју је из општинске касе издвојено 1,4 милиона динара.

Јуче су почели радови на изградњи потпуно нове расветне мреже у дужини од око 500 метара, на раскрсници села Рељинац-Југовац-Шумаровац, где је постављено 11 стубних поља и 8 нових светиљки. Већ данас мештани овог дела Општине Прокупље, где се налази и главно аутобуско стајалиште, добили су потпуно ново осветљење, што значи и боље услове за живот и рад.

Радови у Рељинцу настављају се проширењем уличне расвете у самом селу. Ових дана биће изграђена нова  расветна мрежа у дужини од око 800 метара. Пројектом је предвиђено да на 7 локација буде постављено још десетак нових светиљки и како наводе надлежни у ЈП за урбанизам и уређење Општине Прокупље, завршетак ових радова очекује се у току наредне недеље.

Општина Прокупље на почетку грађевинске сезоне доста пажње посвећује уређењу сеоског подручја, како би и почетак пољопривредних радова становништву на селу био лакши и безбеднији. Улагањем у инфраструктуру локална самоуправа настоји да свим грађанима наше општине обезбеди подједнаке услове за живот.

Величина слова: