Директор Апотеке Прокупље Златан Миљковић: Концесија најбоље решење за дугорочно одржавање стабилности установе
10. јануара 2020.
Представници Града Прокупља приредили пријем за новинаре
13. јануара 2020.
Прикажи све

Новогодишње честитке прокупачких малишана

Ученици Основне школе „Милић Ракић Мирко“, посетили су данас Галерију „Божа Илић“, где су, заједно са својим учитељицама, купили новогодишње честитке, које су и сами стварали пред новогодишње празнике.

-Изложба новогодишњих честитки, трајала је за време новогодишњих и божићних  празника. У једном делу нашег излога, биле су дечије честитке, које су они стварали са пуно елана, енергије и маштовитости. Чаролију дечијег талента и маште, поделили смо са свим ученицима прокупачких основних школа. Међутим, ове године, прилику да новац определе, имали су ученици Основне школе „Милић Ракић Мирко“. Они су организовано прикупљали по 50 динара, а сав новац, како кажу, однеће у Школу, где ће ипак одлучити коме је тренутно најпотребнији, рекла је виши водич у Народном музеју Топлице Маријана Остојић.

Ђачке радионице у прокупачком Музеју имају дугу десетогодишњу традицију. Оне су маштовите и веома садржајне, а овим новогодишњим се највише и подједнако, већ четврту годину заредом, радују неки нови ученици основних школа са територије града Прокупља.

 

Величина слова: