Здравље на једном месту: Представљен први део пројекта реконструкције прокупачке Болнице
29. новембра 2018.
Шта нам нови Здравствени центар доноси: Уштеда у времену и новцу, квалитетна услуга, бржи опоравак
30. новембра 2018.
Прикажи све

Одбојкаши Топличанина: Спремни смо да наставимо победнички низ!

Одбојкаши Топличанина, у оквиру наставка првенства Друге лиге Исток, гостују у Нишу, где се састају са екипом Ниш 2, у суботу, са почетком у 12 часова. Из Топличанина поручују да су спремни да наставе победнички низ јер у досадашњем првенству имају максималан учинак, односно све победе. МОК Топличанин 97 у оквиру истог кола дочекује у суботу, од 20 часова, Врање.

Рукометаши Топличанина, у оквиру наставка првенства Супер Б лиге, дочекују Прибој. Утакмица је на програму у суботу, са почетком у 18 часова. Ово је, након неколико несрећних пораза, изузетно важна утакмица за РК Топличанин који би евентуалном победом побегао са дна табеле.

Након изненађујућег пораза у прошлом колу од Пирота на свом терену, рукометашице Топличанина путују у Врбас, где се састају са истоименом екипом. Овај меч игра се у суботу, са почетком у 20 часова. Пре овог кола, Врбас је на 4. месту са 14 освојених бодова, док је Топличанин на 8. месту са седам бодова.

Кошаркаши Прокупља, у оквиру 10. кола Прве регионалне лиге Исток, у суботу, од 18 часова, играју у Владичином Хану са КК Морава. Након пораза у прошлом колу, ово је прилика да се поправи утисак и освоје нови бодови.

У женској одбојкашкој лиги, Топличанин 2002 дочекује ОК Топличанин, док ЖОК Топличанин гостује у Лебану.

Величина слова: