Такмичење предшколаца у познавању саобраћајних прописа
23. априла 2019.
ПСК „Топлица“ из Прокупља освојио и другу златну медаљу у планинарском брзом ходу
23. априла 2019.
Прикажи све

Отворен конкурс „Правила понашања у библиотеци“

Основна школа „Милић Ракић Мирко“, школска библиотека у Доњем Кординцу, у сарадњи са Народном библиотеком „Раде Драинац“ у Прокупљу, поводом Светског дана књиге 23. априла, расписује ликовни конкурс „Правила понашања у библиотеци“.

На овом конкурсу, ученици могу учествовати индивидуално и групно. Радови ће бити сврстани у три категорије, и то ученици млађих и старијих разреда основне школе, и ученици средњих школа. У свакој категорији, биће награђена три најбоља решења књигом и дипломом, а наставници ће добити сертификат о учествовању.

–Овим путем, позивамо све заинтересоване колеге да учествују на конкурсу и да својим доприносом, на најкреативнији начин, установимо правила којима ћемо заштитити наше највеће благо–књигу, истакла је учитељица ове Школе Јелена Бабић.

Идејна решења, попут илустрација, постера и слично, заинтересовани учесници могу слати на мејл uciteljicajelenababic@gmail.com до 17. маја.  Резултати конкурса биће објављени последње недеље маја месеца, када ће бити организована радионица за ученике основних школа у Прокупљу, у просторијама Народне библиотеке “Раде Драинац“.

Величина слова: