Izložba o Topličkom ustanku gostuje u Kragujevcu
14. marta 2019.
Obeležen Svetski dan bubrega u Prokuplju
14. marta 2019.
Prikaži sve

Paketi sa osnovnim životnim namirnicama za članove Udruženja za cerebralnu i dečiju paralizu

Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu u Prokuplju, svojim članovima podelilo je pakete sa osnovnim životnim namirnicama. Ovo je četvrta akcija koju je Udruženje sprovelo ove godine.

-Pakete sa osnovnim životnim namirnicama dobili smo od Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije i firme “Kuća hrane” iz Beograda. Vrednost ove donacije iznosi blizu 100.000 dinara, izjavio je predsednik prokupačkog Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Milutin Stojanović i dodao da je ovaj vredan poklon dobilo više desetina članova Udruženja.

On je istakao da je organizacija u svom dosadašnjem radu imala izuzetnu saradnju i pomoć od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, lokalne samouprave i Nacionalne službe za zapošljavanje u Prokuplju.

-Naše društvo organizuje razne humanitarne akcije i kulturno umetničke manifestacije. Na ovaj način, ljudima sa invaliditetom pokazujemo da nisu prepušteni sami sebi, već da su sastavni deo društvene zajednice, izjavila je višegodišnji član organizacije Slađana Matković i dodala da je podela paketa sa osnovnim životnim namirnicama lep gest donatora da se pomogne onima kojima je pomoć potrebna.

Veličina slova: