Рукометаши кренули у нову сезону
9. августа 2018.
Сарадња ЈКП „Хамеум“ и Дома старих у Прокупљу
9. августа 2018.
Прикажи све

Пријем за припаднике војних школа

Земеник председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић приредио је пријем за ученице средњих војних школа и Медицинског факултета Војно-медицинске академије у Београду, који је организовао Центар министарства одбране у Прокупљу.

Честитајући им на досадашњем успеху у школовању Пауновић је рекао да су ове девојке изабрале такве школе и факултете са којима се могу поносити њихови родитељи и сам град Прокупље.

-Бити припадник било ког рода Војске Србије је част, задовољство и обавеза. Својим одабиром школовања и будућег занимања ове младе девојке су показале да воле своје родно место и своју отаџбину, изјавио је он и нагласио да су оне својим досадашњим радом и понашањем у школама, код куће и месту боравка заслужиле да буду будући ђаци и студенти војних школа.

Начелник Центра министарства одбране у Прокупљу потпуковник Срђан Спасић истакао је да је конкуренција за упис у војним средњим и високообразовним установама у Србији била изузетно велика.

-Бити ученик средњих војних школа и студент  војних  факултета могу бити примерни,одговорни и радни млади људи. Надам се да ће Анастасија Николић, Анастасија Пауновић и Наталија Цветковић наставити да вредно и марљиво уче и постижу још боље резултате током свог школовања.

-Студирање на Медецинском факултету ВМА У Београди изабрала сам из разлога што тамо постоје изванредни услови за стицање нових знања, што су услови школовања изузетно добри и што након завршетка студија очекује брзо запослење,изјавила је Наталија Цветковић.

Величина слова: