U toku izbori u mesnim odborima Udruženja penzionera Grada Prokuplja
18. novembra 2019.
Lep gest pčelara
18. novembra 2019.
Prikaži sve

Prokupačka Bolnica nabavila motorni čistač snega

Opšta bolnica „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, izdvojila je sredstva iz sopstvenog budžeta za kupovinu motornog čistača snega, čija vrednost iznosi 120.000 dinara.

Kako navode nadležni u Bolnici, zaposleni u Tehničkoj službi do sada su ručno čistili sneg, ili su za te poslove angažovali JKP „Hameum“, koje je zaduženo za zimsko održavanje puteva na celom gradskom području.

-Nabavkom motornog čistača, omogućeno je konstantno čišćenje bolničkog kruga, što znači da će prohodnost saobraćajnica koje vode do specijalističkih odeljenja, biti obezbeđena u svakom trenutku, ističu u Opštoj bolnici, koja zdravstvene usluge pruža građanima celog  Topličkog okruga.

-Ovakav motorni čistač, omogućava efikasnije raščišćavanje svih prilaza do magacina, parkinga i drugih objekata, ističu nadležni u Bolnici.

Menadžment Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, nastoji da zaposlenima obezbedi što bolje uslove za rad, a sve u cilju pružanja što kvalitetnijih zdravstvenih usluga. Pored savremenih medicinskih aparata, Bolnica svoj rad unapređuje i nabavkom novih mašina, alata i opreme, što će znatno doprineti efikasnijem obavljanju svakodnevnih poslova održavanja.

 

Veličina slova: