Почели систематски прегледи за прваке
2. априла 2018.
Велики успех прокупачког позоришта
2. априла 2018.
Прикажи све

Пролећни дани покренули велико градилиште у Прокупљу

Лепо време последњих дана омогућило је путарима да ужурбано почну са радовима на асфалтирању улица и крпљењу ударних рупа, насталих током зиме у Прокупљу. На основу већ уговорених обавеза из претходне године, локална самоуправа наставља реализацију започетих пројеката на инфраструктури у граду, а један од важнијих је и комплетан завршетак изградње и асфалтирања Моравске улице у дужини од 400 метара.

У прошлој години на овој улици урађена је прва фаза радова а данас је завршена и друга, тако да је комплетирано асфалитрањa Моравске улице.

–На овај начин најбоље се види да ми своја обећања грађанима испуњавамо, кажу у локалној самоуправи и најављују још интензивније радове на инфраструктури, како у граду тако и на сеоском подручју наше општине.

-Најављени бројни инфраструктурни пројекти учиниће да Прокупље постане велико градилиште  за шта смо и добили  пуну подршку Владе Србије која у последње време много пажње поклања прокупачкој општини и уопште топличком крају, истичу у Општини.

Овде најављују и почетак радова на асфалтирању Појатске улице, али и многих других које су у плану асфалтирања у току ове године.

У комплетну изградњу Моравске улице, дужине 400 метара и ширине 4,5 метара, уграђено је 1600 метара квадратних асфалта, а уговорена вредност свих радова, у оквиру којих је  изгађена и канализациона мрежа у дужини од 400 метара, износи око 8 милиона динара. Средства за ту намену обезбеђена су из буџета Општине Прокупље.

 

Величина слова: