Фудбалери на припремама у Мокрој Гори
12. фебруара 2018.
Акција добровољног давања крви
13. фебруара 2018.
Прикажи све

Пролом Бања нуди попуст пензионерима

Пролом Бања надомак Куршумлије и ове зимске сезоне као и ранијих година пензионерима  за боравак и лечење нуди велике погодности и попусте, изјавили су у туристичком предузећу АД „Планинка“ у чијем саставу су Пролом и Луковска Бања.

-Тако у зимском и пролећном периоду,  од  јануара до маја месеца  за пензионере  важи попуст  од 10 одсто на редовну  цену боравка као и додатна погодност, плаћање на шест једнаких месечних рата. Ове повољности се остварују врло једноставно,  попуњавањем административне забране на рецепцији хотела,  кажу у Пролому .

Како би остварили све ове погодности пензионери треба са собом у бању да понесу само личну кату и последњи пензиони чек.

-Јединствена пролом вода према  балнеолошким сазнањима има доказана медицинска својства и ефикасна је  у лечењу болести бубрега и мокраћних путева. Тако проверено  помаже у лечењу хроничне инфекције бубрега, мокраћних путева и простате, каменца бубрега, песка у мокраћним путевима као и у  стањима после оперативних захвата на бубрежно-мокраћном систему, истичу бањски лекари под чијим надзором се врши бањско лечење.

Према њиховим речима пролом вода  проверено лечи  и болести органа за варење, хиперцидни гастритис, чир желуца и дванаестопалачног црева, катар црева, хронични затвор, упалу жучи и жучних путева, каменац жучне кесе, стање после оперативних захвата на органима за варење.

Лекари је признају и као савезника у лечењу  болести коже. Тако се показала као делотворна у лечењу екцема, псоријазе, варикозних болести и  улкуса.

Захваљујући лековитим својствима и благотворном дејству нетакнуте природе ову бању поред домаћих гостију све више посећују и странци. Погодности у плаћању и попусти учинили су да је међу гостима и све више пензионера, чак и оних са нижим пензијама .

Величина слова: