Promocije istorijskih knjiga povodom obeležavanja Topličkog ustanka
24. februara 2020.
Turistička organizacija na Sajmu turizma u Beogradu, štand posetili načelnik Topličkog okruga i gradonačelnik Prokuplja
24. februara 2020.
Prikaži sve

Proširen parking prostor u gradu

U cilju povećanja kapaciteta parking prostora, još jedna ulica u centru grada dobila je oko trideset uređenih mesta za parkiranje. Reč je o Ulici Vojvode Mišića, koja se nalazi u prvoj parkirališnoj zoni, u kojoj se od danas naplaćuje parkiranje.

-Kako je ova Ulica nedavno uređena, stekli su se uslovi da ona i zvanično postane deo parking prostora. To je urađeno na osnovu Studije o stacionarnom projektu Grada Prokuplja, čime je sada ukupan prostor za parkiranje proširen, i iznosi oko 300 mesta, kazao je iz Parking servisa Dušan Milosavljević.

Uređenjem parking prostora, Javno komunalno preduzeće “Hameum“, u okviru kojeg radi Parking servis, nastoji da građanima pruži što kvalitetniju uslugu parkiranja, ali i da doprinese rešavanju mirujućeg saobraćaja.

U Prokuplju, parkiranje  u prvoj zoni košta 36 dinara, dok se u ekstra zoni naplaćuje 60 dinara po satu. Mesečna karta za stanare iznosi 670 dinara, za fizička lica 1.500 dinara, zaposleni treba da izdvoje 1.115 dinara za parking, dok je ova cena za pravna lica 3.000 dinara.

 

Veličina slova: