Svečano osvećenje crkve Sveta Petka u Donjoj Trnavi: Poštujući svoju veru, pretke, istoriju, tradiciju, poštujemo i svoju otadžbinu
8. avgusta 2019.
Sloga meštana i pomoć Grada Prokuplja daju rezultate: Žitelji Klisurice zadovoljni onim što je urađeno u prvih sedam meseci
9. avgusta 2019.
Prikaži sve

Proširuje se ulična rasveta u Ulici Pane Đukića

Radovi na postavljanju javnog osvetljenja, počeli su u Ulici Pane Đukića koja vodi do fabrike „Leoni“ u Prokuplju. Reč je o nastavku projekta proširenja ulične rasvete, koji se finansira iz budžeta Grada Prokuplja.

-Ugovor koji je Grad Prokuplje potpisao sa izvođačem radova, obuhvata šest gradskih ulica i šest sela. U pitanju su ulice Gute Dobričanina, Vojislava Ilića, deo Dobričke ulice, Ive Andrića, Radoje Domanovića i Pane Đukića u Prokuplju, a osvetljenje će dobiti i Gornja Stražava, Berilje, Mala Plana, Prekadin i Donji Statovac, rekao je član Gradskog veća za komunalne delatnosti Filip Jovanović i dodao da će radovi u Ulici Pane Đukića biti završeni za desetak dana.

Podsećamo, Ulica Pane Đukića je ove godine dobila i asfalt, tako da će, nakon završetka radova na rasveti, radnici fabrike “Leoni”, ali i ostali građani, biti bezbedniji kada prolaze ovim delom grada.

Veličina slova: