Нови „Ток“ обрадовао читаоце
26. децембра 2019.
Представници Града Прокупља обрадовали поклонима ученике основних школа „Милић Ракић Мирко“ и „Светислав Мирковић Ненад“
26. децембра 2019.
Прикажи све

Протекла година успешна за установе културе у Прокупљу

Члан Градског већа за културу, Милица Ерић, приредила је пријем за директоре установа културе, и то Народног музеја Топлице, Народне библитеке “Раде Драинац“, Историјског архива “Топлице“, Културно образовног центра “Топлица“ и Дома културе “Радивој Увалић Бата“.

-Традиционални састанак са директорима прокупачких установа културе, прилика је да сумирамо резултате на крају ове године, као и да поразговарамо о плановима за наредну годину. Желим да истакнем да су директори прокупачких установа културе вредно и предано радили, што најбоље могу да потврде наши суграђани  којима смо током целе године омогућили да уживају у разноврсним културним садржајима, истакла је већница Ерић.

Она је додала да су овакви резултати постигнути захваљујући  подршци Министарства културе и информисања, које је одобрило средства за реализацију многих пројеката који су културу нашег града унапредили и подигли на виши ниво.

-Надам се да ће нам и наступајућа година бити успешна као и  протекла, додала је Милица Ерић и својим сарадницима и грађанима Прокупља, пожелела успешну 2020. годину.

 

Величина слова: