Prokupačka učenica Sara Radosavljević jedina nagrađena sa juga Srbije u Tršiću
30. maja 2019.
Prolećni maskenbal mališana Predškolske ustanove “Neven“
31. maja 2019.
Prikaži sve

Radi se punom parom: Ulica Vojvode Mišića kod Gimnazije dobila novi asfalt!

Ulica Vojvode Mišića kod prokupačke Gimnazije dobila je danas novi asfalt, a završetku radova na asfaltiranju prisustvovao je gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica.

-Veliko je zadovoljstvo prisustvovati asfaltiranju gradskih i prigradskih ulica. Posle višednevnih radova, danas je asfaltirana Ulica Vojvode Mišića. Da bi se promenio stari asfalt, koji je bio u veoma lošem stanju, trebalo je uraditi dodatne poslove, kao što je zamena gornjeg stroja kolovozne konstrukcije, nivelisanje šahti i, na kraju, izrada kolovoznog zastora od asfalta, rekao je Simonović i dodao da je reč o prvoj fazi rekonstrukcije Ulice, a da će u drugoj biti postavljene behaton ploče na trotoarima, kao i novi ivičnjaci.

Pored Ulice Vojvode Mišića, u narednom periodu izvršiće se rekonstrukcija, tačnije biće postavljen asfalt i u Sinđelićevoj ulici, kao i u Bate Stefanovića, Ivana Kosančića, Đure Jakšića, Cara Lazara. Asfalt će dobiti i deo Poštanske i krak Tatkove ulice.

Sredstva za rekonstrukciju ovih ulica, u iznosu od skoro 20 miliona dinara, izdvojena su iz gradskog budžeta.

Gradonačelnik Simonović je apelovao na Prokupčane da budu strpljivi u toku trajanja radova, jer će po završetku istih, biti zadovoljni što imaju potpuno nove i uređene ulice i trotoare.

Veličina slova: