У Великој Плани поправљен пут
12. јуна 2018.
Школа фудбала ређа успехе
12. јуна 2018.
Прикажи све

Радови на Градском базену

На Градском базену завршени су радови на реконструкцији и санацији водоводних и канализационих инсталација , а да би ово градско купалиште спремно дочекало прве купаче, побринуле су се екипе ЈКП „Хамеум“ које су изводиле радове и Општина Прокупље која је за ту намену издвојила близу милион динара.

Према наводима извођача радова, извршена је комплетна замена доводних цеви, прелива и одвода, као и замена тушева. Директор Туристичко спортске организације општине Прокупље, Братислав Лукић, најавио је наставак радова на уређењу платоа око базена , како би поред  квалитетне воде, купачима био обезбеђен  сигуран и пријатан боравак на овом  омиљеном месту.

-Због дотрајалости   плочица на платоу, расписали смо јавни позив за набавку нових којима ћемо заменити око 300 квадрата оштећеног простора. У међувремену, ради се на санацији шкољке базена, тако да завршетак  свих планираних радова и почетак рада Градског базена очекујемо око 1. јула, рекао је Лукић.

Прокупчани с нестрпљењем очекују отварање овог јединог  уређеног градског купалишта где ће побећи од  летње жеге и градске гужве . И ове, као и претходних година, љубитеље купања очекују и други садржаји на Градском базену, где се традиционално током лета одржавају бројне спортске и музичке манифестације.

Величина слова: