Dnevnik ratnog proleća 1999. godine
8. februara 2019.
Kraljevina Norveška ostaje pouzdan partner Srbiji i prijatelj Prokuplja
8. februara 2019.
Prikaži sve

Radovi na vodovodnoj mreži u Prokuplju

Iz JKP „Hameum“ obaveštavaju građane da u nedelju, 10. februara, u periodu od 8 do 13 sati, zbog zamene ventila na raskrsnici ulica 9. oktobra i Hajduk Veljkove, vodu neće imati ulice 9. oktobar, Vasilija Đurovića Žarkog i Liparska. U ulicama Ratka Pavlovića i Nikodija Stojanovića Tatka biće smanjen pritisak.

-U cilju boljeg upravljanja distributivnom mrežom grada, obaveštavamo potrošače da ćemo u toku februara meseca vršiti zamenu neispravnih ventila na distributivnoj mreži, na sledećim lokacijama: raskrsnica ulica 9. oktobra i Knez Mihailove, raskrsnica ulica 9. oktobra i Hajduk Veljkove, raskrsnica ulica 9. oktobra i Sinđelićeve, Partizanska ulica, raskrsnica ulica Milena Jovanovića i Jefimijine, Stanka Paunovića i Gute Dobričanina, navode u JKP „Hameum“ i naglašavaju da će iz ovog razloga u narednom periodu dolaziti do češćih isključenja vode u pojedinim delovima grada.

-Potrošače ćemo blagovremeno obaveštavati o terminima i vremenskom periodu isključenja vode za piće, ističu u ovom preduzeću.

Iz JKP “Hameum” se unapred izvinjavaju građanima i mole za razumevanje, i dodaju da će uložiti velike napore da se prekidi vodosnabdevanja ograniče na što kraći vremenski period.

Veličina slova: