Sedmočlanoj porodici iz Prekadina pomoć u namirnicama i novogodišnji paketići
10. januara 2019.
Obavezna obnova registracije poljoprivrednih gazdinstava
11. januara 2019.
Prikaži sve

Repriza dečije predstave „Mama, šta ako špagete ožive?“

Posle uspešnog, premijernog prikazivanja dečije predstave Amaterskog pozorišta „Hranislav Dragutinović“ „Mama, šta ako špagete ožive?“, prema tekstu Srbijanke Stanković, a u režiji Tijane Petrović i Danijele Stević, najmlađi Prokupčani će moći da uživaju i u njenom repriznom izdanju 14. januara, u 18.30 sati, u Domu kulture.

Ova predstava je bila poklon Doma kulture najmlađima za novogodišnje praznike, ali pošto je interesovanje publike bilo veliko i za samu premijeru, organizator je rešio da je na svojoj sceni ponovo prikaže za sve one koji je nisu videli.

Predstava govori o dečijoj svakodnevici i njihovoj radoznalosti, koju pokazuju postavljajući vrlo neobična i neuobičajena pitanja svojim roditeljima.

Da na sceni sve bude zanimljivo i razumljivo najmlađim Prokupčanima, potrudiće se ista, iskusna i brojna ekipa, koja je realizovala ovu predstavu i poklonila je mališanima za Novu godinu.

U ulozi „Mraka“ predstaviće se Nikola Jeremić, „Strah“ će glumiti Nikola Stojanović, „Lazara“ Milan Mladenović, „Tamu“ će igrati Luka Milić, „Veru“ Iva Tonić, „Hrabrost“ Lucija Lakićević, „Kalinu“ Sofija Đorđević, „Mamu“ Andrea Cakić, „Ljubav“ Milica Stojković  i „Nadu“ Jovana Miljković.

Scenografiju ove dečije predstave uradio je Milan Ilić Trša, za izbor muzike zadužen je Predrag Slavković, a za kostime i šminku Danijela Stević.

Svi koji žele da pogledaju reprizu ove predstave, kartu mogu rezervisati na brojeve telefona Doma kulture 027/321-002 i 324-370.

Veličina slova: