Veliki planovi za razvoj turizma u Prokuplju
21. februara 2019.
Obuka prokupačkih voćara o načinima najsavremenije proizvodnje
21. februara 2019.
Prikaži sve

Rukometaši Topličanina spremno dočekuju proleće

Rukometaši Topličanina spremno dočekuju nastavak prvenstva u Super B ligi, sa ciljem da se klub na kraju domogne sredine tabele. U drugi deo prvenstva, Topličanin ulazi sa dva pojačanja… Reč je o golmanu Milošu Laziću i levom beku Davoru Stankuliću, a u planu je i dovođenje desnog beka.

-Doveli smo kvalitetna pojačanja, a tu pre svega mislim na golmana Lazića, i zadržali sve igrače koji su nastupali u jesenjem delu. Pripreme smo sproveli u Prokuplju, u skladu sa mogućnostima, sa nekoliko pripremnih utakmica i turnirom koji smo odigrali u Žitorađi. Mislim da smo spremni i očekujem da vremenom bodemo sve bolji, kako u igri, tako i u rezultatima, rekao je Bratislav Dunjić, potpredsednik RK Topličanin.

U prva dva kola, Topličanin gostuje u Kragujevcu i Negotinu, ali svi u klubu očekuju da im loš raspored neće poremetiti planove.

-Dokazali smo da možemo da igramo protiv svakog protivnika, tako da u svakom meču idemo na pobedu. U Kragujevcu će biti teško jer je Radnički kandidat za titulu i sjajna ekipa, dok u Negotinu idemo na pobedu. Nama je cilj sredina tabele, odnosno nastavak kontinuiteta igranja u najvišem rangu, a podsetiću vas da već četiri sezone nastupamo u Super B ligi. Pored prve ekipe, veliku pažnju posvećujemo mlađim kategorijama i okrenuti smo formiranju škole rukometa, pa nam je iz tog razloga u planu da vratimo u Prokuplje naše igrače koji nastupaju po raznim klubovima, kako bi radili sa decom, zaključio je Bratislav Dunjić, potpredsednik RK Topličanin.

Veličina slova: