Волонтери обележили Светски дан без дуванског дима
31. маја 2018.
Убрзани радови на изградњи зграде
1. јуна 2018.
Прикажи све

Санација кварова и радови на новој водоводној мрежи

Запослени у  Јавном комуналном предузећу „Хамеум“ су од раних јутарњих сати на терену и раде на санацији кварова на водоводној мрежи у улици Орловића Павла и Косте Војиновића.

Због повећаног обима посла, истовремено је ангажовано више екипа на територији града, али и на сеоском подручју, где је у току изградња нове водоводне мреже. У селу Беришане и Доњој Трнави радови се одвијају планираном динамиком, што значи да ће мештани ових села ускоро имати нову водоводну линију, а самим тим и уредно и квалитетно водоснабдевање.

Паралелно са поменутим радовима, на Градском базену ради се реконструкција и санација водоводних и канализационих инсталација, тако да ће ово, једино уређено купалиште у Прокупљу, са доласком врелих летњих дана спремно дочекати овогодишњу сезону купања.

Поред поменутих активности, запослени у ЈКП „Хамеум“ су редовно ангажовани на уређењу паркова, тротоара и шеталишта, а у току је и обележавање хоризонталне и вертикалне сигнализације и постављање нових саобраћајних знакова.

 

Величина слова: