Smanjen broj krivičnih dela
31. maja 2018.
Osnovci plesali maturski ples
31. maja 2018.
Prikaži sve

Sanacija stepeništa i osvetljenje do Gradskog bazena

Opština Prokuplje dobila je od Kompanije LEONI donaciju vrednu tri miliona dinara,   namenjenu za sanaciju stepeništa i instalaciju osvetljenja od zgrade Doma kulture do Gradskog bazena.

Vrednost pomenutih radova iznosi oko 2 miliona dinara, a preostala sredstva biće iskorišćena za uređenje dečjih igrališta.

Radovi na sanaciji i rekonstrukciji stepeništa su u toku i prema navodima izvođača radova za desetak dana očekuje se njihov završetak, što znači da će i sezona kupanja na Gradskom bazenu početi u mnogo boljim i lepšim uslovima.

Ono što posebno treba istaći to je kvalitet radova na sanaciji stepeništa, kao i materijal koji se ugrađuje. Ploče od prirodnog kamena i način izrade daju autentičan izgled netaknute prirode,  što se  uklapa u ambijent ovog okruženja koje je omiljeno mesto Prokupčana.

Kompanija LEONI i Opština Prokuplje već dugi niz godina ostvaruju odličnu saradnju, a rezultat te saradnje su brojne donacije koje je ova kompanija obezbedila i  pomogla da lokalna samouprava realizuje mnoge projekte i na taj način poboljša kvalitet života građana.

Veličina slova: