Pozdravimo šampione
6. juna 2018.
Sanirano klizište i popravljen put Selište-Dobrotić
6. juna 2018.
Prikaži sve

Saniran put u Klisurici

U nastavku radova na popravci  seoskih puteva na teritoriji opštine Prokuplje, juče je završena sanacija puta  u selu Klisurica.

Popravljen je put koji kroz selo vodi do groblja, a u okviru sanacije izvršeno je ravnanje postojeće podloge, nasipanje kamenom rizlom i  valjanje puta u dužini od 2,2 km.

Kako navode žitelji ovog sela, put je bio u veoma lošem stanju, zbog rupa i neravnina kretanje je bilo otežano, a posebno su bili loši uslovi za vozila i poljoprivredne mašine.

Sanacija seoskih puteva  na teritoriji opštine Prokuplje počela je  u martu mesecu i u toj akciji    na desetine  kilometara puteva je popravljeno.  Mnoga sela  dobila su uređene puteve, a  na taj način  poljoprivrednim priozvođačima  omogućen je lakši prilaz do glavnih saobraćajnica, ali i do njihovih poljoprivrednih poseda.

-Zahvalni smo Opštini Prokuplje što  veliku pažnju poklanja  prokupačkim selima i nastoji da  ulaganjem u putnu infrastrukturu pomogne nama da i mi ulažemo u poljoprivredu, jer selo ne može da živi i opstaje bez puteva. Za nas je važno da možemo brzo i bezbedno da se krećemo, jer ljudi na selu mnogo rade, a kada rade u boljim uslovima onda je to veliko zadovoljstvo za sve nas, ističu zadovoljni meštani.

Veličina slova: