Пријем за припаднике војних школа
9. августа 2018.
Премијерка у радној посети Прокупљу
9. августа 2018.
Прикажи све

Сарадња ЈКП „Хамеум“ и Дома старих у Прокупљу

У циљу реализације пројекта изградње спомен парка Гвозденом пуку у Прокупљу, Јавно комунално предузеће „Хамеум“ и Дом за смештај и негу старих лица  потписали су уговор о пословно техничкој сарадњи.

Како су радови на изградњи овог комплекса у току и одвијају се планираном динамиком, Дом за смештај и негу старих лица уступио је трактор служби ЈКП „Хамеум“ која изводи радове, на коришћење до краја ове године.

На основу потписаног уговора, ЈКП „Хамеум“ ће за узврат  обављати послове на одржавању водоводне и канализационе мреже, хигијене бетонских стаза и прилаза, кошење травнатих површина, уређење парка, као и зимско одржавање и успупање потребне механизације, уз остале услуге које су у оквиру делатности овог јавног предузећа.

-Општина Прокупље почела је реализацију овог великог пројекта, а на нама је да сви дамо допринос  како би се радови одвијали без тешкоћа и по плану и да у планираном року Прокупље добије овај велелепни комплекс, изјавио је директор Дома за смештај и негу старих лица, Небојша Вукадиновић.

Овом приликом руководство ЈКП „Хамеум“ захваљује се директору Вукадиновићу на разумевању и на оствареној међусобној сарадњи.

 

Величина слова: