Organizacija završnog ispita za “male maturante“
25. maja 2020.
Raspisan tender za Industrijsku zonu, Laketić: Glavni parametri za dovođenje investitora broj zaposlenih i visina plate
26. maja 2020.
Prikaži sve

Selo Potočić dobilo asfalt

U selu Potočić danas su asfaltirane dve ulice, ukupne dužina 520 metara i širine 3,5 metra. Za ove radove iz budžeta Grada Prokuplja, izdvojeno je oko 4,5 miliona dinara.
Završne radove na asfaltiranju ulica u ovom prokupačkom selu, obišli su načelnik Topličkog okruga Milan Aranđelović, gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović, predsednik Skupštine Dejan Lazić i član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica.


-U okviru radova na uređenju puteva na seoskom području, danas je završeno asfaltiranje puta u Potočiću.Asfaltirana su dva kraka, u dužini od 520 metara, sa propustima i kanalima, od kojih jedan vodi prema seoskom groblju, a drugi kroz naselje. Za ove radove, lokalna samouprava je izdvojila oko 4,5 miliona dinara, rekao je član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica.
Kako ističe, intenzivno se radi na pripremi puteva za asfaltiranje u selu Berilje, Donjoj Stražavi i Resincu.

               
Pored seoskih puteva, lokalna samouprava je izdvojila oko 27 miliona dinara za asfaltiranje šest gradskih ulica. Asflat će tako ove godine dobiti ulice Takovska, Radivoja Koraća, Darinke Nestorović, Veselina Masleše, Gračanička i Vidojevačka.
-Zahvalni smo lokalnoj samoupravi koja je izdvojila sredstva za asfaltiranje puteva u našem selu, gde je po prvi put sada stigao asfalt. Grad je udaljen samo osam kilometara od našeg sela, mnogo je ovde mladih ljudi i dece kojima su neophodni bolji uslovi za život, zato smo veoma zadovoljni i zahvalni što smo rešili veliki problem, rekao je predsednik Saveta Mesne zajednice Potočić Nebojša Mihajlović.

             

Veličina slova: