Радови на Градском базену
12. јуна 2018.
Прокупачким установама културе близу десет милиона динара за пројекте
12. јуна 2018.
Прикажи све

Школа фудбала ређа успехе

Минулог викенда Школа фудбала ТСЦ учествовала је на међународном турниру у Зајечеру где је забележила одличне резултате. Селекција 2009 освојила је прво место и златну медаљу без пораза и примљеног гола а Тијани Поповић  додељена је награда за најбољег играча турнира. Под водством тренера Дејана Стојановића и Александра Пантића и остале селекције оствариле су запажене резултате. Селекција 2007 освојила је треће место као и генерација 2010 која је у полуфиналу изгубила од Црвене Звезде.

-На турниру су учествовале екипе из Бугарске као и Звезда, Партизан, Радник из Сурдулице, Тимок и многе школе фудбала.Организација турнира била је одлична а квалитет екипа на високом новоу. Наша деца су репрезентовала град на прави начин и драго ми је што се показало да можемо да играмо и против најачих екипа, рекао је Дејан Стојановић тренер школе фудбала ТСЦ.

Школа фудбала ТСЦ у среду прославља јубилеј 10 година постојања и успешног рада. Том приликом на стадиону Топличанина од 15:30 часова окупиће се деца која су прошла школу а биће и одигране ревијалне утакмице прво женских екипа, након тога петлића и пионира и на крају кадета и омладинаца. Планирано је да се излазној генерацији која напушта школу фудбала доделе захвалнице.

Величина слова: