Одржан Видовдански сабор у Конџељу, подељене повеље најзаслужнијим Топличанима
29. јуна 2020.
Пријаве за летњу УПСХИФТ радионицу за младе
1. јула 2020.
Прикажи све

Школе наградиле најбоље ђаке

Крај месеца јуна сваке школске године, време је када се у школама закључују оцене и награђују најбољи ученици. Ове године, због пандемије корона вирусом то није било на нивоу  ранијих година, али је било и свечаности и награђивања, као и радости и узбуђења и код ђака, њихових родитеља, али и професора.

Наградиле су све прокупачке школе, оне који су вредно радили током целе школске године и истицали се у учењу и одличним резултатима.

Тако је било и у Основној школи „Ратко Павловић Ћићко“. Лаптопом је награђен ђак и спортиста генерације, што према речима директора Весне Тодоровић, постаје полако традиција у овој школи.

-Наш кошаркаш је добио и једну кошаркашку лопту, која ће га, надамо се одвести у репрезентацију, рекли су у овој школи и додали да су комплетима књига награђени и сви ученици, који су били у трци за добијање ласкаве титуле, ђак генерације.

Књигама и дипломама су награђени и сви одлични ђаци, као и носиоци дипломе „Вук Караџић“. Генерација ђака 2005,  заједно са својим разредним старешинама, потрудила се да ова свечаност буде упамћена по ономе по чему су они били препознатљиви.

Из управе ове школе истичу да су најстарију генерацију својих ђака испратили са најлепшим жељама за будућност и наглашавају да су почели са тестирањем нове генерације ђака првака.

-Сваки родитељ будућег првака наше школе добиће поруку са заказаним термином за тестирање. Информацију о томе када ће Дом здравља почети са издавањем лекарских уверења, још увек немамо, али ћемо и то обавештење благовремено објавити на сајту школе, подвлаче у Основној школи „Ратко Павловић Ћићко“.

Величина слова: