Асфалтиран пут у Доњој Трнави
10. маја 2018.
Медицинска школа обележила Међународни дан сестринства
11. маја 2018.
Прикажи све

Спортскe игре младих

Највећи међународни пројекат здравих стилова живота и пријатељства „Спортске игре младих“ одржане су у Сокобањи. Пред пуним трибинама где се тражило место више Прокупље је на овој манифестацији узело учешће у одбојци. ЖОК Топличанин освојио је сребрну медаљу док је мушкој екипи припала бронза.

– Заиста предиван догађај. Млади су се пре свега дружили а онда и такмичили. Желим да истакнем да ове Спортске игре пре свега имају циљ да млади стекну нека нова пријатељства и нова познанства, самим тим што се финални део одржава на просторима бивше Југославије, нагласио је Божидар Јовић тренер ОК Топличанин.

Спортске игре младих највећа су манифестација за децу и омладину на овим просторима, чији је основни циљ промоција здравог начина живота и пријатељства.

Под слоганом „Живимо живот без дроге, јер дрога узима живот“, основцима у Србији омогућено је потпуно бесплатно учествовање у такмичењима, у десет спортских дисциплина а најуспешнији појединци и екипе путују на бесплатно мини летовање у Сплит као учесници Великог међународног финала игара.

 

Величина слова: