Почела реконструкција уличне расвете
30. марта 2018.
Почели систематски прегледи за прваке
2. априла 2018.
Прикажи све

Спортски викенд

Фудбалери Топличанина остварили су нову победу о оквиру фудбалског првенства зоне „Запад“. Прокупчани су на свом терену савладали „Лугомир“ из Ракитова резултатом 3:0 полувреме 1:0. Стрелци за Топличанин били су Цветковић, Пауновић и Станковић. Овом победом „Топличанин“ је задржао прво место на табели.

Рукометаши „Топличанина“ савладали су у Тополи екипу „Карађорђе“ резултатом 26:22 полувреме 10:9 за домаћина. Најефикаснији у победничкој екипи био је Јанићијевић који се шест пута уписао у стрелце.

Важну победу у борби за врх табеле оствариле су рукометашице „Топличанина“. Оне су на свом терену савладале екипу „Јагодина 2“ резултатом 29:23 полувреме 14:10. Овом победом Прокупчанке су задржале реалне изгледе да на крају првенства заврше на првом месту и изборе пласман у виши ранг такмичења.

У оквиру 15. кола одбојкашког првенства Друге лиге исток одбојкаши „Топличанина“ савладали су ОК „Ниш 2“ резултатом 3:2 док је „МОК Топличанин“ био бољи од екипе „Радан“ из Лебана резултатом 3:0.

На традиционалном карате турниру „Власотинце опен“ где је наступило 350 такмичара из 34 клуба из Македоније, Бугарске, Црне Горе и Србије каратисти „Топличанина“ у катама појединачно освојили су 21 медаљу у борбама појединачно освојили су 6 медаља док је женски ката тим освојио златну медаљу.

На школском републичком такмичењу у спортској гимнастици које је минулог викенда одржано у Пироту, Урош Грујић је у првој категорији освојио сребрну медаљу.

Величина слова: