Дечија недеља почиње у понедељак
28. септембра 2018.
Почела нова студентска година
1. октобра 2018.
Прикажи све

Спортски викенд

На трећем међународном одбојкашком турниру у женској конкуренцији који је одржан у Прокупљу прво место је припало екипи „ЦПВК Волеј – Софија“ из Бугарске која је у финалу савладала екипу „Јанта Волеј“ из Македоније. Треће место на турниру заузео је „Вардар“ из Скопља док је четврто место припало домаћину ЖОК Топличанин. За најбољег играча проглашена је Сара Серафимова из Јанте Волеј, најбољи блокер је Елена Тодорова из ЦПВК – Волеј, најбољи либеро је Симона Шилегова из Вардара док је за набољег техничара турнира изабрана Мина Ангеловска из ЖОК Топличанин.

Фудбалери Топличанина забележили су важну победу на свом терену. У оквиру 7. Кола фудбалског првенства зоне Запад савладали су „Напредак“ из Дреновца резултатом 2:0. Овом победом Топличанин је задржао прво место са бодом предности у односу на пратиоце.

Рукометаши Топличанина непријатно су изненадили своје навијаче. У оквиру другог кола првенства Супер Б лиге поражени су као домаћини у сусрету са „Хајдук Вељком“ из Неготина резултатом 27:26 полувреме 14:14.

Кошаркаши Прокупља поражени су на отварању сезоне у Белој Паланци у сусрету са екипом „Младост Весна“ резултатом 90:87. У наредном колу кошаркаши Прокупља гостују у Сурдулици.

Стонотенисери Топличанина победом су кренули у нову сезону. На свом терену савладали су „Јосип Колумбо“ из Ниша 4:1 у оквиру Друге лиге.

Величина слова: