Представници локалне самоуправе посетили Товрљане и обишли Школу у овом месту
10. октобра 2019.
Велико интересовање пољопривредника за предавање
11. октобра 2019.
Прикажи све

Спортски викенд

Фудбалери Топличанина, у оквиру 9. кола фудбалског првенства Српске лиге Исток, на свом терену, у суботу, дочекују Радан из Лебана. Утакмица је на програму од 15 часова. После сјајних резултата на гостовањима, ово је прилика да Топличанин напокон забележи победу и на домаћем терену.

Након две уводне победе у прва два кола, рукометашице Топличанина у недељу гостују у Петровцу на Млави, где се састају са Слогом. Ово је дерби трећег кола Супер Б лиге јер обе екипе имају велике амбиције и конкуришу за највиши пласман.

Рукометаши Топличанина своје првенство настављају утакмицом против Прибоја. Меч 4. кола Супер Б лиге биће одигран у суботу, у Спортској хали „Др Зоран Ђинђић“, са почетком у 19 часова.

Кошаркаши Топличанина у недељу стартују у првенству Прве регионалне лиге Исток. Одмах на старту, на програму је дерби јер Прокупчани дочекују Радник из Сурдулице који је један од кандидата за висок пласман. Утакмица је на програму у недељу, са почетком у 19 часова.

У оквиру фудбалске зоне Југ, фудбалери Академије 10 гостују у Блацу у недељу, где се од 15 часова састају са Јастрепцем.

Величина слова: