Rukometašice Topličanina dočekuju Slogu
7. decembra 2018.
Korisnici Dnevnog boravka “Sunce” učestvuju u humanitarnoj akciji “Igračka za svako dete”
7. decembra 2018.
Prikaži sve

Stručni nadzor u Domu zdravlja pokazao visok nivo zdravstvenih usluga

Predstavnici Ministarstva zdravlja posetili su Dom zdravlja u Prokuplju i tom prilikom izvršili stručni nadzor nad upravljanjem medicinskim otpadom u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Nadležni su izvršili detaljnu kontrolu dokumentacije, razgovarali sa zaposlenima i upoznali se sa detaljima vezanim za ovu temu.

-Od strane članova spoljašnjeg nadzora, dokazali smo svoj kvalitet u ovoj vrsti posla i pokazali značaj svih akreditovanih procedura koje se primenjuju u Domu zdravlja u Prokuplju. Naravno da će uvek biti prostora za usklađivanje sa novim zakonskim smernicama i za unapređivanje u ovoj oblasti, kažu nadležni u Domu zdravlja.

Agencija za akreditaciju zdravstvenih usluga Srbije, dodelila je Sertifikat o akreditaciji Domu zdravlja Prokuplje aprila 2018. godine, na period od sedam godina. Time je ova zdravstvena ustanova potvrdila da ispunjava sve definisane kriterijume i primenjuje utvrđene standarde u oblasti zdravstvene zaštite.

Rezultati stručnog nadzora nadležnog Ministarstva su još jedan dokaz da Dom zdravlja sasvim opravdano poseduje ovaj Sertifikat.

Veličina slova: