Planinarsko-skijaški klub organizuje takmičenje u planinarskoj orijentaciji
8. novembra 2019.
Uspešna prva akcija čišćenja grada, Prokuplje sređivali i stari i mladi
9. novembra 2019.
Prikaži sve

Sutra velika akcija čišćenja grada

Grad Prokuplje, u saradnji sa Javno-komunalnim preduzećem „Hameum“, organizuje veliku akciju čišćenja grada, koja će biti sprovedena sutra, od 9 do 17 sati.

Ova akcija organizuje se sa ciljem da naš grad, uređen i čist dočeka predstojeću zimu, ali i da se podigne svest svih nas o značaju zdrave životne okoline u kojoj živimo.

Ovim putem, pozivaju se direktori javnih preduzeća i ustanova, škola, zaposleni, učenici, ali i svi građani koji žele da daju svoj doprinos u velikom spremanju našeg grada, da se u što većem broju odazovu akciji i tako doprinesu njenoj uspešnoj realizaciji.

Kako je planirano, sa čišćenjem i sakupljanjem otpada počeće se od samog ulaza u Prokuplje, kod kasarne, sve do mosta, dok će druga ekipa biti raspoređena u Sokićevom naselju. Akcija će obuhvatiti i čišćenje i uređenje prostora kod Sportske hale, priobalja reke Toplice, od mosta prema fabrici Leoni, sve do Stražavačke reke.

-Kako je čišćenje organizovano na više gradskih lokacija, građani će moći da se priključe ekipama i u svojim mesnim zajednicama, saopšteno je iz Grada Prokuplja.

 

Veličina slova: