Уручена награда Школи у Житном Потоку
24. децембра 2018.
Потписивање уговора о откупу станова у првом кварталу наредне године
25. децембра 2018.
Прикажи све

Талентована деца приредила „Уметничку учионицу“ за своје суграђане

Још једну „Уметничку учионицу“, са најбољим сценским остварењима прокупачких ученика основних и средњих школа, Дом културе је организовао други пут ове године, за све оне који воле да виде како то раде најмлађе уметничке снаге Прокупља.

И наравно, одмах је било јасно да они старији не морају да брину, јер ће имати ко да настави њиховим путем, тамо где они буду стали. Потрудили су се прокупачки ђаци да прикажу себе у најбољем светлу. Да одглуме, одрецитују и отпевају програм за верну публику, као никада до сада. И увек је најлепше када у Дому културе наступају млади и талентовани сценски извођачи, који ће можда једнога дана, захваљујући свом вредном раду, бити на већим и важнијим позорницама. Ову, у родном граду, сада сигурно сматрају најважнијом..

                      

Ова „Уметничка учионица“ је пун погодак организатора, јер представља добру прилику да сву талентовану прокупачку децу видимо на једном месту и уживамо у програму који су припремили за ово финално вече. Млади и талентовани извођачи су пре наступа у Дому културе, у својим школама и пред својим другарима, увежбали ликове и улоге, трудећи се да најпре пред њима буду најбољи.

Величина слова: