Pobede rukometašica i košarkaša
18. novembra 2019.
Prokupačka Bolnica nabavila motorni čistač snega
18. novembra 2019.
Prikaži sve

U toku izbori u mesnim odborima Udruženja penzionera Grada Prokuplja

U mesnim odborima Udruženja penzionera Grada Prokuplja, u toku su izbori na kojima se bira rukovodstvo organizacije. Od 30, do sada su izbori završeni u osam mesnih odbora.

-Ovo su redovni izbori, na kojima članovi organizacije, u svojim mesnim odborima, biraju predsednika i zamenika predsednika mesnih odbora, kao i delegate za Skupštinu. Članovi penzionerske organizacije najbolje znaju ko i kako može da zastupa njihove interese, ne samo u mesnim odborima, nego i na Skupštini Udruženja, izjavio je predsednik Udruženja penzionera Grada Prokuplja Milovan Vučićević i dodao da svi predlozi i sada, kao i na prethodnim izborima, kreću iz baze.

Prema njegovim rečima, odziv članova, bio je izuzetno dobar.

-Osim  predloga i izbora kandidata za mesne odbore, na sastancima se govorilo i o tome šta je rukovodstvo Udruženja penzionera uradilo u prethodne četiri godine, kako bi se poboljšao materijalno socijalni položaj najstarijih stanovnika našeg grada, kao i zadaci koje treba uraditi u narednom periodu, izjavio je Vučićević i dodao da će izbori biti završeni do kraja novembra.

Planirano je da se Skupština penzionera Grada Prokuplja održi sredinom decembra, na kojoj će biti izabran predsednik i zamenik predsednika organizacije, kao i Izvršni i Nadzorni odbor.

Veličina slova: