NAJAVA ZA MEDIJE ZA 13.06.2019 – ZASEDANJE SKUPŠTINE GRADA PROKUPLJA
12. juna 2019.
Suzbijanje larvi komaraca na području Topličkog okruga u četvrtak
12. juna 2019.
Prikaži sve

U toku pripreme za otvaranje Gradskog bazena

Turističko sportska organizacija Prokuplje ovih dana obavlja završne poslove u okviru priprema Gradskog bazena za predstojeće leto.

Kako ističe direktor TSO, Bratislav Lukić, završena je sanacija korita velikog bazena, čišćenje filtera, pumpne stanice, kao i nabavka hlora, a u narednom periodu predstoji i uređenje dva dečija bazena.

-Većina poslova za rad Gradskog bazena je završena, ali da bi on bio kompletno opremljen svim sadržajima, biće potrebno još dosta toga da se uradi. Želimo da i našim najmlađim posetiocima obezbedimo još bolje uslove za boravak na gradskom kupalištu, tako da će uskoro početi i radovi na uređenju dva dečija bazena, gde će biti postavljene mozaik pločice, rekao je Lukić.

Kako najavljuje, Gradski bazen bi trebalo da počne sa radom 1. jula. Pored čiste i bakteriološki i hemijski ispravne vode, na  gradskom kupalištu, kao i svake godine, biće i drugih sadržaja, kao što su osvežavajuća pića, sendviči, sladoled, ali i sportske aktivnosti i zabavni program u večernjim satima.

Veličina slova: