Predstavnici Grada Prokuplja posetili slikare na Belom Kamenu
19. jula 2019.
Ratni put Moravske divizije bio je put za slobodu Srbije
20. jula 2019.
Prikaži sve

Ulica Vojislava Ilića dobila ulično svetlo

Meštani Ulice Vojislava Ilića, dobili su uličnu rasvetu. Sredstva za postavljanje 21 sijalice, u dužini od skoro 800 metara, obezbeđena su iz gradskog budžeta, u iznosu od 1.900.000 dinara.

Predsednik Saveta mesne zajednice Sava Eraković-Strahinja, u kojoj živi blizu 3.500 Prokupčana, Vukoman Milenković, kaže da je obećanje lokalne samouprave, brzo ispunjeno.    

-Nikada nismo imali uličnu rasvetu. Upravo zbog ove činjenice, za svaku je pohvalu angažovanje lokalne samouprave da žitelji ovog dela Prokuplja imaju iste uslove za život, kao i oni koji žive u centru, rekao je on i dodao da u Ulici Vojislava Ilića ima 30 domaćinstava i da 12 đaka ide u prokupačke osnovne škole.

On napominje da su pre više od 10 godina dobijali obećanja da će dobiti ulično svetlo, ali da ista nikada nisu bila ispunjena.

-Zbog dece mi je drago što smo i mi dobili svetlo. Njihova bezbednost nam je uvek bila u prvom planu. Hvala svima koji su bili angažovani u ovom poslu, rekao je meštanin Dejan Radović.

Milorad Mića Vulović u ovoj Ulici napravio je dve kuće.

-Nakon skoro 40 godina, kako živim ovde, dočekao sam da i moj kraj dobije jedan sasvim lepši i moderniji izgled. Jul 2019. godine pamtiću po tome što je i moja Ulica Vojislava Ilića, dobila uličnu rasvetu. Bilo je i pre obećanja, ali svetla nikada nismo dobili, sve do sad, rekao je on i dodao da u narednom periodu očekuje da Ulica dobije i asfalt.

Veličina slova: