Асфалт у Горњој Стражави и још три села
20. априла 2018.
У Доњој Бресници санирани путеви
21. априла 2018.
Прикажи све

Урађен пут у Доњој Топоници

Поред многих градских улица на територији општине Прокупље, грађевинске машине и путарске екипе могу се ових дана видети и на сеоским путевима, јер локална самоуправа улаже напор да подједнаке услове за живот обезбеди свим грађанима наше општине.
У многим прокупачким селима изграђени су и санирани путеви током прошле године, а ове године локална самоуправа наставља истим трендом.

Скоро да нема села где се нису одвијали  радови, било да се ради о санацији путева, речних корита, реконструкцији мостова, бедема и све оно што обезбеђује боље животне услове.

Тако је ових дана остварена иницијатива мештана села Доња Топоница. Општина Прокупље издвојила је средства за санацију пута од села према гробљу у дужини од 700 метара.

– Видели смо колико су села у окружењу оживела од када Општина Прокупље улаже у наше путеве. Знамо да је потребно много пара да сви буду задовољни, али смо одлучили да се обратимо локалној самоуправи и нисмо дуго чекали да нам се жеља оствари, кажу задовољни житељи овог прокупачког села.

Величина слова: