Učenici Medicinske škole organizovali preventivne preglede u kompanijama ”Leoni” i “Bizlink”
15. novembra 2018.
Rukometni derbi u Prokuplju
16. novembra 2018.
Prikaži sve

Uređena Đurevačka ulica: bezbedniji put i lepši izgled naselja

Đurevačko naselje, jedno od najvećih prokupačkih naselja, nedavno je dobilo mnogo lepši izgled, a žitelji ovog dela grada sada imaju mnogo bolje i bezbednije uslove za život.

Kako ističu, rastinje je uklonjeno a pešaci i vozači sada mogu da odahnu.

-Zahvaljujući lokalnoj samoupravi, mnoge ulice u našem naselju su po prvi put asfaltirane, što nam je svima olakšalo život i rad. Ovde se ljudi bave poljoprivredom, nedaleko od kuća su nam bašte i njive, tako da nam uređeni putevi mnogo znače. Sada su radnici „Zelenila“ otklonili sav šut i rastinje sa obe strane Đurevačke ulice, čime je preglednost puta i bezbednost za odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka mnogo veća, a i naselje je lepše, kažu zadovoljni meštani.

Javno-komunalno preduzeće „Hameum“, u okviru kojeg je i radna jedinica „Zelenilo“, koristi povoljne vremenske prilike da građanima obezbedi što bolje uslove za život u svim delovima grada. Pored redovnog održavanja zelenih površina i parkova u centru grada, nisu zanemarena ni udaljena gradska područja, jer svi građani opštine Prokuplje zaslužuju da imaju podjednako dobre uslove za život. Zahvaljujući angažovanju zaposlenih u ovom preduzeću, na vreme su uređeni gradski drvoredi i parkovi, što znači da grad Prokuplje spremno dočekuje predstojeći zimski period.

Veličina slova: