Шта Прокупчани читају током лета?
29. јула 2019.
Поставља се расвета на пешачкој стази испод Градске управе
30. јула 2019.
Прикажи све

Ургентном одељењу прокупачке Болнице на поклон нове радне мајице од нишке Жандармерије

-Припадници нишке Жандармерије, поклонили су комплете радних мајица Одељењу ургентне медицине прокупачке Опште болнице “Др Алекса Савић”, казали су у тој здравственој установи.

Тако су сви запослени на Одељењу за пријем и збрињавање хитних стања, добили нове беле радне мајице са натписом “Ургентно одељење”.

-На овај гест, припадници Жандармерије су се одлучили због изузетно професионалног и хуманог односа запослених на том одељењу, како према њима и члановима њихових породица, тако и према свим другим грађанима који се за помоћ свакодневно обраћају овој установи, казали су у прокупачкој Болници.

Како је рекла заменик начелника Одељења за пријем и збрињавање хитних стања, др Сања Ђорић, овај поклон их је пријатно изненадио.

-Ово је за све нас подстрек да наставимо савесно да обављамо свој посао, казала је др Ђорић и подвукла да се на Ургентном одељењу спасавају животи, па се особље максимално труди да да све од себе, како би сваком болеснику била указана адекватна прва помоћ.

-Највећа награда нам је то да су пацијенти, међу којима има и оних који су запослени у нишкој Жандармерији, препознали наш труд и залагање, казала је др Ђорић.

Одељење Ургентне медицине, на коме ради пет лекара и 15 медицинских сестара и техничара, покрива читав Топлички округ, и ту долазе пацијенти из Прокупља, Куршумлије, Блаца и Житорађе.

Величина слова: